NINJAGO LEGO® Sárkánykő templom (71819)

Nincs értékelés
Márka: Lego
40 940 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A NINJAGO LEGO® Sárkánykő templom (71819 ) 13 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A látványos LEGO® NINJAGO® (71819) Sárkánykő temploma 13 éves kortól nagyszerű modell a játékkalandokhoz és a kiállításhoz. Ez a kalandos építőkészlet rengeteg olyan funkciót és elemet tartalmaz, amelyek órákig tartó fantáziadús játékra inspirálnak. Ha a gyerekek befejezték a játékot, a készletet ki lehet állítani a polcon vagy az éjjeliszekrényen.

Ez a nindzsa készlet tartalmaz egy kősárkányt, egy edzőteret, amely harc közben oldalra mozog, egy vízesést, egy cseresznyevirágfát, egy könyvtárat tekercsekkel, könyvekkel és egy teáskészlettel, valamint egy titkos szobát, amely a könyvtárban lévő könyvekre nyomva tárul fel.

Az építhető modell 6 minifigurát tartalmaz a NINJAGO világából: Lloyd mester egy bottal, Wu mester egy lándzsával, Nya 2 katanával és egy pár ninja saival, Kai 2 katanával és egy karddal, Euphrasia egy bottal, Lord Ras pedig egy kalapáccsal. A gyerekeknek tehát mindenük megvan, amire szükségük lehet a nindzsák látványos csatáinak eljátszásához.

  • Sárkánytemplom kalandkészlet gyerekeknek - A 13 éves és idősebb gyerekek építik és megépítik a Sárkánykő templom játékkészletet mozgatható elemekkel és különféle NINJAGO® minifigurákkal.
  • Harci készlet változatos funkciókkal - Tartalmaz egy kősárkányt, vízesést, cseresznyevirágfát, könyvtárat tekercsekkel, könyvekkel és teáskészlettel, valamint titkos szobát.
  • Interaktív sárkánymodell - Építs egy gyakorlóteret, amely harc közben oldalra mozog, és egy titkos szobát, amelyet a könyvtárban lévő könyvek megnyomásával fedezhetsz fel.
  • 6 NINJAGO® minifigura - Lloyd mester, Wu mester, Lord Ras, Nya, Kai és Euphrasia, akikkel a gyerekek újrajátszhatják a NINJAGO Dragon Rising TV-sorozat 2. évadának akciójeleneteit.
  • Nindzsa témájú ajándék gyerekeknek - Ez az akciójáték szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és nagyszerű ajándék a nindzsa történeteket kedvelő 13 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) sárkányokkal, robotruhákkal és dózsikkal.
  • Méretek - A nindzsa témájú modell 1212 darabból áll, és több mint 22 cm magas, 17 cm széles és 29 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: