Marvel Super Heroes™ LEGO® Pókember vs. Sandman: Az utolsó csata (76280)

Nincs értékelés
Márka: Lego
11 610 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Spider-Man vs. Sandman: The Last Battle (76280 ) a Lego-tól 10 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Modern ajándékot keresel a Marvel-filmekért rajongó kis szuperhősöknek? A LEGO® Marvel akciókészlet (76280) Pókember vs. Homokember: Az utolsó csata pont megfelelő! Tökéletes ajándék 10 éves kortól, hogy a gyerekek újra átélhessék a Marvel Pókember: Hajléktalanok című film egyik csatajelenetét.

Ez a kreatív LEGO Marvel Pókember készlet 3 gonosztevőt tartalmaz: Sandman, Electro és Lizard (ez a legelső LEGO Marvel készlet Lizard minifigurával). A minifigurák több helyen, különböző pozíciókban helyezhetők el, így rengeteg játék- és kiállítási lehetőséget kínálnak. A Homokember teljesen mozgatható, és a gyerekek elforgathatják őt, és hatalmas kezeivel elkaphatják Pókembert, miközben hálós "kötelén" lebeg fölötte. A készlet kombinálható a Pókember végső csatája (76261) készlettel (külön megvásárolható) további játéklehetőségekért. A még több digitális szórakozáshoz ott van a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • Látványos csata a gonosztevők és Pókember között - Electro és a Gyík csatlakozik Homokemberhez ebben a Marvel Pókember: Hajléktalanok című Marvel-film csatajelenete alapján készült építőszettben 10 éves kortól.
  • Minden szögből egy pillantás - Homokember forgó modellje áll ennek a kreatív készletnek a középpontjában, amely rengeteg klasszikus karaktert, harci akcióelemet és hiteles kiegészítőt tartalmaz
  • Félelmetes csatamodell LEGO® téglákból - A kis Marvel-filmrajongók forgathatják a teljesen mozgatható Homokember modellt, és hatalmas kezeivel elkaphatják Pókembert, amint az a hálós "kötélen" lebeg fölötte...
  • Pókember ellenségei akcióban - A készletben található minifigurák több helyen, különböző pozíciókban helyezhetők el, így rengeteg játék- és kiállítási lehetőséget kínálnak.
  • Készletek fiúknak és lányoknak - Ez a gyerekeknek szánt készlet rengeteg funkciót kínál, és remek ajándék az akciódús csaták, a Marvel-filmek és a szuperhős kalandok rajongóinak.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, hogy magával ragadó építési élményt élvezhessenek a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • A LEGO® Marvel termékcsalád - A LEGO Marvel készletekkel a kis szuperhősök végtelen kreatív, akciódús kalandok elé nézhetnek.
  • A Pókember készlet 347 darabból áll, és több mint 12 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: