Sonic the Hedgehog™ LEGO® Shadow the Hedgehog és a szökése (76995)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 540 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Sonic the Hedgehog™ LEGO® Shadow the Hedgehog and his Escape (76995 ) a Lego-tól 8 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Sonic the Hedgehog™ sorozatból származó Shadow the Hedgehog and his Escape (76995) készlettel a 8 éves és idősebb gyerekek órákon át élvezhetik az akciódús játékot. Akárcsak a népszerű videojáték szereplői, a gyerekek is elképesztő kalandok elé nézhetnek. Élvezni fogják a modell megépítését és Shadow menekülését a laboratórium sztáziskamrájából. A hős motorra pattan, elszáguld egy lezuhanó barikád mellett, elpusztítja Badnik RhinoBotot - ezzel kiszabadítva Clucky-t - és megszökik. A készlet tele van olyan játéklehetőségekkel, amelyek ösztönzik a történetmesélést. A gyerekek számtalan módot találhatnak ki arra, hogy Shadow legyőzze RhinoBotot, mielőtt a motorján menekülni kezd. A LEGO Sonic the Hedgehog™ sorozat ötvözi a gyors akciójátékot a kreatív építéssel. A gyerekek és a Kék Maszat-rajongók élvezni fogják az inspiráló jelenetek megalkotását a híres játék 3 kedvenc akciófigurájával. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik az építményeket és nyomon követhetik a haladást.

  • Egy játék Sonic világából - A 8 éves és idősebb gyerekek és a játéksorozat rajongói imádni fogják Shadow the Hedgehogot és a menekülési készletét, és örömmel fogadják a lehetőséget, hogy történeteket mesélhetnek a Sonic the Hedgehog™ világából származó akciófigurákkal.
  • Shadow motorkerékpárja - Tartalmaz egy motorkerékpárt Shadow számára, egy megépíthető labort, valamint videojáték karaktereket, köztük Clucky-t és Badnik RhinoBotot is.
  • Szórakoztató készlet Sonic világából - Ez az építhető modell egy nyíló sztáziskamrát és egy záródó gátat tartalmaz, és mesélésre ösztönzi a 9 éves és annál idősebb gyerekeket.
  • Ajándéktipp játékosoknak - A laborral és a kockabiciklivel a gyerekek akciódús kalandokba keverednek. Ráadásul az építőkészlet remek ajándék a játékosoknak, amit szívesen mutogatnak majd a barátaiknak a kiállításon
  • LEGO® Sonic játékok - A Sonic-rajongók még több szórakozást élvezhetnek, ha ezt a LEGO Sonic the Hedgehog™ építőszettet a termékcsalád más készleteivel párosítják (külön megvásárolható).
  • Kreatív LEGO® építőkészletek - A LEGO Sonic the Hedgehog™ építőkészletek a gyerekeknek belépőt adnak az akciódús szórakozás és a kreatív játék világába, rengeteg karakterrel és végtelen lehetőséggel.
  • Videójáték-stílusú építés - A készlet 196 darabot tartalmaz, és egy több mint 10 cm magas, 14 cm széles és 6 cm mély laboratóriumot tartalmaz

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: