Art LEGO® Modern Art (31210)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 640 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Art LEGO® Modern Art (31210 ) a Legótól 18 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezd fel kreativitásodat ezzel a LEGO® (31210) Modern Art készlettel. Alkoss egyedi modern és absztrakt műalkotásokat színes és különböző formájú elemek, köztük téglalapok, háromszögek és körök kombinálásával.

Tervezd meg saját absztrakt művészetedet
Nincs rossz út az alkotáshoz: csak kísérletezz és szórakozz a végtelen lehetőségekkel. Nem tévedhetsz! A mellékelt építési útmutató nem azért van itt, hogy megmondja, mit csinálj, hanem inkább inspirációt és javaslatokat ad a művészi utazásodhoz.

Hobbi és alkotás felnőtteknek
A LEGO® Art téglák segítségével a felnőtt építők saját, első osztályú falfestményt készíthetnek, miközben élvezhetik a lebilincselő és kifizetődő építési élményt. Az építőkockák a zene, a művészet vagy a filmek minden rajongója számára alkalmasak. Ha elkészültél, a hurok segítségével mutasd meg a falon a remekművedet.

  • Fejezd ki magad - Fedezd fel kreativitásodat és művészi tehetségedet azzal, hogy megépíted saját absztrakt műalkotásodat ezzel a LEGO® (31210) Modern Art építőszettel.
  • Egyedi műalkotás - Építsd meg a színes és különböző formájú elemekből álló készletet, beleértve a téglalapokat, háromszögeket és köröket is.
  • Építs és építs újra - Ez az absztrakt művészeti készlet végtelen kreatív lehetőségeket kínál. És ne feledd, a művészettel nincs semmi baj, az egész a szórakozásról és a kísérletezésről szól
  • Moduláris keret - A LEGO® építők egy másik Modern Art készletet is beszerezhetnek, hogy még nagyobb és merészebb alkotássá kombinálhassák műalkotásaikat.
  • Alkoss és állítsd ki - Állítsd ki ezt a 805 darabból álló, szórakoztató és kreatív LEGO® projektet felnőtteknek a falakon otthon vagy az irodában.
  • Ajándék művészetrajongóknak - A több mint 32 cm magas és 20 cm széles LEGO® Art modell gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándék, amely garantáltan örömet okoz minden művészetrajongónak.
  • Kiváló minőség - Több mint hat évtizede úgy készítjük a LEGO® téglákat, hogy azok következetesek, kompatibilisek és mindig működjenek.
  • Mindig jó kezekben - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: