Creator LEGO® Space Roller Coaster (31142)

Nincs értékelés
Márka: Lego
34 120 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (8 db)

A Creator LEGO® Space Roller Coaster (31142 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb űrrajongók élvezni fogják a vidám kirándulást a vidámparkban ezzel a rendkívül kifinomult LEGO® Creator 3 az 1-ben (31142) Űrhajóhintával. A készlet egy kanyarokkal teli hullámvasutat tartalmaz, 3 mozgó kocsival egy szórakoztató utazáshoz, amely elszáguld egy dekoratív űrrakéta, a Szaturnusz és a Föld modelljei, egy bázis a Holdon és egy hullócsillag mellett. Találsz még egy szuper meteoritot világító világító téglával, valamint 5 minifigurát.

Egy másvilági készlet a gyerekeknek
Ez az egyedülálló LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlet három különböző vidámparki attrakció közül választhatnak a gyerekek. Kezdhetik a Space Roller Coasterrel, majd átalakíthatják egy felvonóval ellátott szabadeséses toronnyá vagy egy forgó űrkörhintává. Minden építményhez tartozik egy világító tégla, amely világít, ha bekapcsolják.

A LEGO építés élménye digitális környezetben
A gyerekek követik a LEGO Builder alkalmazást, és élvezhetik a könnyű és intuitív építési kalandot. Nagyíthatják és forgathatják a modelleket 3D-ben, elmenthetik építményeiket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • 3 építési kaland 1 készletben - A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31142) Space Roller Coaster 3 különböző modellel, amelyeket megépíthetnek és újraépíthetnek, egy szórakoztató játékkalandba viszi a gyerekeket az űrben.
  • 3 különböző hullámvasút - Az űrrajongók 3 különböző vidámparki hullámvasutat építhetnek: Egy űrhengert, egy szabadeséses tornyot és egy körhintát.
  • Szupergyors intergalaktikus kaland - A hullámvasút pályája sok kanyarral rendelkezik, amelyen 3 kocsi száguld el bolygókkal, hullócsillagokkal és meteoritokkal körülvéve.
  • Szabadesés és pörgés - A szabadeséses toronyban egy lift egészen a csúcsra megy, majd szabadeséssel a földre zuhan, a körhintán pedig egy mini űrrakéta és egy űrsikló található, amelyek gyorsan pörögnek.
  • 5 minifigura - A készlet tartalmaz egy űrhajóst, egy apukát és két gyereket, egy tudóst és egy mini űrhajóst. A gyerekek kicserélhetik a figurák öltözékét, hogy szórakoztató új kombinációkat hozzanak létre
  • Gazdagító modell - Ez a 874 darabos játékkészlet szórakoztató építési élményt nyújt a 9 éves és idősebb LEGO® rajongóknak, és remek karácsonyi és születésnapi ajándék a tudomány és a technológia rajongóinak.
  • A Space Roller Coaster bemutató modell több mint 27 cm magas, 27 cm széles és 55 cm mély, így a gyerekek kiállíthatják a szobájukban.
  • Interaktív digitális építés - A LEGO® Builder alkalmazással a kis építők okostelefonon vagy táblagépen nagyíthatják, forgathatják és megjeleníthetik a modell digitális változatát.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglákat több mint hat évtizede gyártják, így mindig biztonságosan összeilleszthetők
  • Biztonsági garancia - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: