NINJAGO LEGO® Sora és az átalakuló motorrobot (71792)

Nincs értékelés
Márka: Lego
15 320 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

NINJAGO LEGO® Sora és átalakuló motorrobotja (71792 ), 8 éves kortól gyerekeknek a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A Sora és az ő átalakuló motorrobotja (71792) készlet mindent kínál ahhoz, hogy a 8 éves és idősebb gyerekek újra átélhessék a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat akciójeleneteit. A készlet egy pozicionálható robotot tartalmaz, amely könnyen átalakul egy erős nindzsa Motorobottá, arany pengékkel és 2 kidobóval.

A legjobb készletek a Ninja rajongóknak
A készlet 3 minifigurát tartalmaz: Arin és Sora nindzsa tanoncokat, Rapton sárkányvadászt és Riyu babamodellt. Arin egy katanával és kampóval van felfegyverkezve, Sora pedig 2 katanával. Együtt kell legyőzniük Rapton-t, aki egy császári karddal hadonászik, és egy 2 katapultálóval ellátott siklóval közlekedik. Ez az építőkészlet órákig tartó kreatív játékra inspirálja a gyerekeket a hősökkel.

Szórakoztató digitális élmény a LEGO rajongóknak
Engedd, hogy a LEGO Builder alkalmazás vezesse a gyerekeket, és élvezd az egyszerű és intuitív építési kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet és kövesd a fejlődésedet.

  • A LEGO® NINJAGO® Motorobot - Sora és az átalakuló Motorobot (71792) segítségével a 8 éves és idősebb gyerekek újra átélhetik a NINJAGO® Dragon Rising TV-sorozat egyik jelenetét.
  • 3 minifigura - A készlet tartalmaz egy minifigurát: Arin katanával és horoggal, Sora 2 katanával és Rapton birodalmi karddal egy siklórepülőgépen, 2 katapultal
  • Ninja Motorbot - A gyerekek gyorsan és egyszerűen átalakíthatják a pozicionálható robotot egy szupergyors nindzsa motorkerékpárrá arany pengékkel és 2 katapultálóval.
  • Ninja Sárkány - A készlet tartalmazza Riyu kölyökkori modelljét is, amellyel a gyerekek izgalmas kalandokban merülnek el - megpróbálják elkapni őt 2 ninja tanonccal és Rapton-nal együtt.
  • Még több nindzsa akció - Nézd meg Heatwave-et és az átalakuló lávasárkányát (71793), Lloydot, Arint és nindzsa robotcsapatukat (71794) és még sok mást a LEGO® NINJAGO® termékcsaládból!
  • Építs és játssz - A nindzsákat kedvelő 8 éves és idősebb gyerekek elmerülhetnek a 384 darabos modell megépítésében, majd belevethetik magukat az akcióba a NINJAGO® fantasztikus világában.
  • Szórakoztató ajándékötlet - A több mint 19 cm magas, 11 cm hosszú és 16 cm széles, átalakítható LEGO® motorrobot remek születésnapi vagy meglepetés ajándék lehet.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a fiatal építőket a következő kreatív kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Prémium minőség - Több mint hat évtizede gyártjuk a LEGO® téglákat, így mindig biztonságosan összeilleszthetők.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: