City LEGO® teherautó versenyautóval (60406)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 550 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A City LEGO® Truck with Race Car (60406 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szállj be az akcióba a LEGO® City (60406) versenyautó teherautóval, amely tökéletes ajándék az autók és teherautók szerelmeseinek. A 6 éves kor felettieknek tervezett készlet egy versenykamiont tartalmaz funkcionális rakodórámpával és egy menő versenyautót, amelynek alváza alacsonyabbra van húzva, lökhárítói pedig megnöveltek. Egy kamionsofőr minifigurát és egy versenyzőt is találsz a kalandos és szórakoztató órákért.

A Kamion és versenyautó készlet könnyen érthető nyomtatott építési útmutatót és 3D-s útmutatót tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban. Ez utóbbi lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építkezés közben minden szögből zoomoljanak, forgassák és nézzék a modelleket.

A gyerekek csodálatos járművekkel és gépekkel körülvéve nőnek fel. A Nagy Járművek LEGO City sorozatban testközelből fedezhetik fel őket, valósághű modellekkel és szórakoztató karakterekkel, amelyek nyitott, kreatív játékra ösztönzik őket.

  • Autószállító teherautó - A versenyautók és teherautók szerelmesei órákon át szórakozhatnak a LEGO® City Racing Car Carrier Truck készlettel 6 éves kortól.
  • Mit találsz a készletben? - Minden, amire a gyerekeknek szükségük van egy versenykamion és egy versenyautó megépítéséhez, valamint 2 sofőr minifigura a szórakoztató játékhoz.
  • LEGO® téglából épített teherautó modell - A gyerekek kicsúsztatják a teherautó rámpáját, felpakolják a versenyautó modellt, és elindulnak a legközelebbi versenypályára, hogy akciódús teherautó- és versenyautóversenyeket rendezzenek.
  • Építő interaktív utasításokkal - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást. Lehetővé teszi a gyerekek számára a modellek 3D-s zoomolását és forgatását, az építés előrehaladásának nyomon követését, valamint a virtuális építőkockák felfedezését és mentését.
  • Szórakoztató ajándék gyerekeknek - Ez a készlet nagyszerű ajándék a 6 éves és annál idősebb gyerekeknek, akik szeretik a versenyautókat és teherautókat.
  • Gyűjtsd és kombináld - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakoztató kalandban legyen részed.
  • A végtelen játéklehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és ahol órákig tartó építkezés, felfedezés és játék vár rájuk.
  • Méretek - A készlet 328 darabból áll, a teherautó modell több mint 7 cm magas, 17 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: