Super Mario™ LEGO® Yoshi és a fantasztikus tojáserdő bővítő készlet (71428)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Super Mario™ LEGO® Yoshi és a fantasztikus tojáserdő - bővítő készlet (71428 ) 6 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kalandozz a LEGO® Super Mario™ (71428) Yoshi és a Fantasztikus Tojáserdő bővítő készlettel 6 éves kortól. A készlet bármilyen alkalomra remek ajándék a videojátékok szerelmeseinek, és rózsaszín és sárga Yoshi figurákat tartalmaz. Egy erdő is található benne egy almafával és Yoshi tojásos blokkokkal. Segíts a figuráknak leszedni az almákat a fáról, helyezd őket a kosárba, és vigyázz Yoshi tojására.

Az interaktív játékélményhez adj hozzá egy LEGO® Mario, LEGO® Luigi vagy LEGO® Peach™ figurát a LEGO Super Mario Starter Setből (71360, 71387 vagy 71403 - külön megvásárolható). Amikor az interaktív figura ráugrik az akciófunkcióra, digitális képernyőjén megjelenik egy tojás. Tartsd úgy az interaktív figurát, mintha kisbaba lenne, hogy a tojás kikeljen. Figyeld, hogy melyik Yoshi jelenik meg a képernyőjén. Ezután ugorj és csinálj egy szaltót a figurával - ezzel aktiválod Yoshi hangját.

A bővítő készlet építési utasításaihoz lásd a mellékelt LEGO Super Mario alkalmazást, amely építési és játékinspirációt nyújt.

  • Gyűjthető játék Yoshival és a LEGO® téglatojással - Indulj téglás kalandra a Yoshi bővítő készlettel és a LEGO® Super Mario™ sorozat fantasztikus tojáserdejével!
  • 2 Super Mario™ téglafigura - Segíts a rózsaszín és sárga Yoshi figuráknak vigyázni Yoshi tojására. Gyűjtsd össze az almákat a fáról, és tedd a kosárkába
  • Interaktív játék - LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ (a figurák nem tartoznak a csomagba) ellátogat az erdőbe, ráugrik az akciófunkcióra, és a tojás megjelenik a digitális képernyőjükön.
  • Nézd meg Yoshi tojásának kikelését - Tartsd az interaktív figurát, mintha kisbaba lenne, és nézd meg, ahogy a digitális tojás kikel. Ezután ugorj és fordítsd meg a figurát, hogy aktiváld Yoshi hangját. Még sok minden másra is számíthatsz
  • Nagyszerű ajándék 6 éves kortól - Ez a 107 darabos készlet szórakoztató karácsonyi ajándék gyerekeknek és játékosoknak, akik rendelkeznek az interaktív játékhoz szükséges LEGO® Super Mario™ kezdő készletek (71360, 71387 vagy 71403) egyikével.
  • Építés az alkalmazással - Töltsd le a LEGO® Super Mario™ alkalmazást az építési útmutatókért, kreatív inspirációért és még sok másért. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck oldalon találod.
  • A gyerekek fantáziájának inspirálása - A LEGO® Super Mario™ készletek lehetővé teszik az egyéni és a csapatjátékot, órákon át tartó szórakoztató szerepjátékot, digitális érmék gyűjtését és kreatív lehetőségeket biztosítanak a bővítések és az újjáépítés formájában.
  • Erdei modell - A Yoshi's Forest több mint 7 cm magas, 11 cm széles és 7 cm mély, és más LEGO® Super Mario™ készletekhez is hozzáadható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: