City LEGO® Zöld versenyautó (60399)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Zöld versenyautó (60399 ) a Lego-tól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® City (60399) Zöld versenyautó 4 éves kortól a kreatív világba szóló belépőjegy. Készülj fel, hogy szurkolj a kis versenyződnek, és élvezd a közös játék varázsát ezzel a LEGO készlettel. A modell versenyautó sportos gumikkal és menő hátsó spoilerrel büszkélkedhet. Tartalmazza továbbá a fotóst és a versenyzőt ábrázoló minifigurákat, valamint egy győztes trófeát, amely inspirálja a történetmesélést.

Ez a könnyen összerakható autós készlet remek ajándék 4 éves és idősebb gyerekeknek. Tartalmaz egy kezdő LEGO téglát, képekkel illusztrált utasításokat és 3D-s útmutatást a hozzá tartozó LEGO Builder alkalmazásban, amely intuitív zoom és forgatási eszközöket tartalmaz, így a gyerekek építés közben minden szögből megtekinthetik a modelleket.

A LEGO City építésekkel a gyerekek megismerkedhetnek az akciók világával. Élethű modellekkel, kidolgozott épületekkel és inspiráló karakterekkel ösztönzi a kreatív játékot. Kombináld ezt az autós készletet a LEGO City termékcsalád többi tagjával (külön megvásárolható) a még több játéklehetőségért.

  • Versenyautós játék 4 éves kortól - A LEGO® City zöld versenyautó építővel és megépíthető autóval a gyerekek több órányi fantáziadús játékot élvezhetnek.
  • Mit találsz a dobozban? - Tartalmaz egy minifigurát a fotósról és a versenyautó vezetőjéről, egy trófeát a győztesnek és mindent, amire a kis építőknek szükségük van a versenyautó modelljének összerakásához.
  • A képzeletnek nincsenek határai - helyezd a LEGO® versenyző minifiguráját az autó pilótafülkéjébe, és élvezd a kreatív játék és a mesélés óráit!
  • Kis építők számára készült - Ez a LEGO® autó készlet 4 éves kortól tartalmaz egy kezdő téglát, egyszerű képi építési útmutatót és 3D-s digitális útmutatót a LEGO Builder alkalmazásban.
  • A LEGO® téglák ajándéka gyerekeknek - A versenyautó bármilyen alkalomra szórakoztató ajándék az autók szerelmeseinek és a gyors járművek rajongóinak
  • Korlátlan játék - Kombináld ezt az építményt a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel, hogy még több szórakoztató kalandot élhess át.
  • Szórakoztató tanulás - A LEGO® City készletek a nyitott, kreatív játékon keresztül segítik a gyerekek önbizalmának és kulcsfontosságú életvezetési készségeinek fejlődését.
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 56 darabból áll, és az autó több mint 3 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: