Disney™ LEGO® Bella és a tündérkocsi lóval (43233)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Disney™ LEGO® Bella és a mesebeli hintó lóval (43233 ), 5 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az 5 éves és idősebb gyerekek imádni fogják a LEGO® Disney hercegnő (43233) Bella és a Tündérkocsi lóval című játékot. Tartalmazza a hintót üléssel. A hátsó részen 2 könyv, egy függő lámpás és egyéb, játékra inspiráló kiegészítők kapnak helyet. Van még egy mini LEGO ǀ Disney Belly baba és egy LEGO ǀ Disney Philippa figura, hogy a kis építők eljátszhassák vele a történeteket, valamint 2 gyűjthető gyűrű cserélhető díszekkel.

Ez a készlet a kreatív mesélésen keresztül segíti a gyerekek önbecsülésének fejlődését, és ösztönzi a szerepjátékot és a varázslatos hercegnős történetek szeretetét. Ideális a mindennapi játékhoz, és kombinálható a LEGO ǀ Disney termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható) a még nagyobb adag szórakozásért. Élvezd az egyszerű és intuitív építési kalandot a LEGO Builder alkalmazással. Ebben a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építőelemeket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • Építs a Disney hercegnőkkel gyerekeknek - Az 5 éves és idősebb gyerekek felidézhetik a Disney Szépség és a Szörnyeteg történeteit, és kitalálhatják saját kalandjaikat a Bella és a Tündérmesék lova és hintója építő készlettel.
  • Végtelen játék - A készlet tartalmaz egy hintót, egy mini LEGO® Disney Princess Belly babát, egy LEGO Disney lófigurát és 2 gyűjthető gyűrűt cserélhető díszekkel.
  • Ló és hintó készlet - A gyerekek felcsatolják Phillipet a hintóra, felpakolják a tárgyakat és elutaznak Belle-lel, ahol a hercegnő megosztja a könyvek iránti szeretetét
  • Mesebeli kiegészítők - Ebben a szórakoztató LEGO® építőszettben a Disney-rajongók szabadon engedhetik fantáziájukat, kipróbálhatják a lóápolás fortélyait, találkozhatnak Bellával és Philippával, vagy új történeteket és kalandokat találhatnak ki.
  • Ajándéktipp 5 éves kortól - Szórakoztató Disney hercegnő témájú ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a hintókat, az állatokat és a váratlan kalandokat, amelyek mesélésre ösztönöznek
  • LEGO® Disney játék - A hercegnős rajongók a készleteket a LEGO Disney termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható) kombinálhatják, hogy kibővítsék mesevilágukat.
  • Készségfejlesztés - A LEGO® ǀ Disney minibabát, a LEGO ǀ Disney lófigurát és a kidolgozott hintót tartalmazó készlet kreatív játékra ösztönöz, és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését.
  • Méretek - A készlet 62 darabból áll, és egy megépíthető hintót tartalmaz, amely több mint 7 cm magas, 14 cm hosszú és 4 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: