Super Mario™ LEGO® Dorrie és a hajótörött kaland kiegészítő készlet (71432)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 870 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Super Mario™ LEGO® Dorrie és a hajótörés kalandja - bővítő készlet (71432 ), 7 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Építs egy lenyűgöző víz alatti szintet a LEGO® Super Mario™ (71432) Dorrie és a Hajóroncs kaland bővítő készlettel. Az interaktív LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ (a figurák nem tartoznak a csomagba) felnyergeli Dorrie-t, és elindul a hajó felfedezésére. Megjegyzés: Az interaktív játékhoz a 71360, 71387 vagy 71403-as kezdő készlet szükséges.

A készlet 7 éves korú gyermekek számára alkalmas, és 4 LEGO téglafigurát tartalmaz a Super Mario™ világából: Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp és Blooper. Fordítsd meg a platformot, hogy felfedd a kagylóban elrejtett kulcskockát. Nyisd ki a kincsesládát, hogy megtaláld a drágakövet, és a kérdőjeles akciókockával különféle jutalmakat szerezz. Nézd meg, hogyan reagálnak az egyes interaktív figurák, ha megharapja őket Cheep Chomp.

A készlet építési útmutatóját a LEGO Super Mario alkalmazásban találod. Biztonságos platformként szolgál a gyerekek számára, hogy megoszthassák alkotásaikat, és eredeti ötleteket is találsz az építéshez és a játékhoz.

  • Dorrie és a Hajóroncs-kaland bővítő készlet - A LEGO® Super Mario™ világát egy kincsvadászattal gazdagítja ez a megépíthető hajóroncs.
  • 4 téglafigura a Super Mario™ világából - LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ (a figurák nem tartoznak a csomagba) felnyergeli Dorrie-t, és legyőzi Cheep Cheep-et, Cheep Chomp-ot és Blooper-t.
  • Interaktív kaland az egész családnak - Fedezd fel a hajóroncsot egy interaktív figurával, fordítsd meg a platformot, hogy felfedezd a kagylóhéjban elrejtett kulcskockát, és nyisd ki a kincsesládát, hogy drágakövet találj!
  • Gyűjthető játék gyerekeknek - Szerezz 2 véletlenszerű jutalmat a kérdőjellel ellátott akciókockából, és nézd meg, hogyan reagál az interaktív figura arra, ha megharapja Cheep Chomp
  • Nagyszerű ajándék 7 éves kor felett - Ez az 500 darabos készlet szórakoztató ajándék a gyerekeknek, akik rendelkeznek az interaktív játékhoz szükséges LEGO® Super Mario™ kezdő készletek (71360, 71387 vagy 71403) egyikével.
  • LEGO® Super Mario™ App - Töltsd le az alkalmazást az építési utasításokért, inspiráló tippekért és még sok másért. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck oldalon találod.
  • Inspiráció a kreatív gyerekeknek - A LEGO® Super Mario™ készletek lehetővé teszik az egyéni és csapatjátékot, órákon át tartó szórakoztató szerepjátékot, digitális érmék gyűjtését és kreatív lehetőségeket biztosítanak a bővítések és az újjáépítés formájában.
  • Moduláris készlet - Alapkiépítésben több mint 17 cm magas, 30 cm széles és 21 cm mély. Azonban átkonfigurálható és kombinálható a LEGO® Super Mario™ termékcsalád más készleteivel is

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: