DREAMZzz™ LEGO® Mateo és terepjárója (71471)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 160 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Mateo és terepjáró autója (71471 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és idősebb gyerekek a LEGO® DREAMZzz™ (71471) készlettel Mateót és terepjáróját egy fantasztikus világba vihetik, amelyet a csodálatos tévésorozat ihletett. A gyerekek dűnebogarat vagy quadkoptert építenek, és a hős Mateóval és Z-Fleckkel együtt elindulnak, hogy visszaszerezzék a varázslatos homokórát. Ez az akciódús készlet 2 építési lehetőséget kínál, és ösztönzi a gyerekek fantáziáját. A gyerekek saját fantáziájuk szerint kalandozhatnak, és választhatnak a buggy mód, amely egy robusztus terepjáró, és a quadcopter mód, amely egy kompakt repülőgép szupererős hátsó motorokkal. A készletet LEGO DREAMZzz figurák keltik életre, köztük Mateo kidolgozott minifigurája a kilövővel. Vannak még Dagobert és Mateo nyálkás segítőjének, Z-Fleknek a figurái is, akikkel a gyerekek saját álomkalandjaikra indulnak.

  • Gyerekautó modell - A 7 éves és idősebb gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat a LEGO® DREAMZzz™ Mateo és terepjárója készlettel, amely hős figurákat és 2 építési lehetőséget tartalmaz.
  • 2 játékmód - A kreatív gyerekek saját kalandjukat élhetik át, és választhatnak, hogy dűnebogarat vagy quadkoptert építenek-e.
  • Építsd és építsd újra - A Buggy mód egy terepjáró forgó kerekekkel, a Quadcopter mód pedig egy kompakt repülőgép szupererős hátsó motorokkal.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - A készlet fantasztikus ajándék a gyerekeknek, akik a blokkokból egy átalakítható járművet építhetnek
  • LEGO® járművek - Ezt a kis LEGO építőszettet a járművek rajongóinak a LEGO DREAMZzz™ sorozat ihlette.
  • LEGO® DREAMZzz™ karakterek - Ez a kalandos készlet egy Mateo minifigurát, valamint Z-Fleck és Dagobert minifiguráit tartalmazza.
  • LEGO® DREAMZZzz™ építőkockák - Fedezd fel a LEGO DREAMZzz sorozat fantasztikus játékát a gyerekeknek, amellyel a gyerekek elmerülhetnek egy kalandokkal teli álomvilágban, és találkozhatnak kedvenc karaktereikkel!
  • Méretek - A készlet 94 darabból áll, magassága több mint 5 cm, hossza 12 cm, szélessége pedig 9 cm babakocsi módban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: