DUPLO® LEGO® Állati vonat (10412)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 960 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A DUPLO® LEGO® Állati vonat (10412 ) 1,5 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ismer olyan gyermeket, aki beleszeretett a kreatív játékba és a természet témájú játékokba? Ismertesd meg gyermekedet 18 hónapos kortól a LEGO® DUPLO® (10412) My First Animal Train (Az első állatvonat) játékkal, hogy gyakorolhassa a színegyeztetést.

Ez a kicsiknek szánt oktatójáték 4 imádnivaló állatmodellt - egy kakast, egy lovat, egy bárányt és egy tehenet - tartalmaz, amelyek egy szórakoztató játékkal teli utazásra viszik őket. A kis építők gyakorolhatják problémamegoldó készségüket azáltal, hogy a kártyák alapján állatokat építenek, és az állatokat az azonos színű vagonokhoz illesztik. A játékban 2 extra blokk is található, amelyekkel a kisgyermekek megmutathatják kreativitásukat, és saját fantáziájuk szerint készíthetnek állatfigurákat. Az olyan játékos funkcióknak köszönhetően, mint a mozgatható kakasnyak és az összekapcsolható kocsik, a gyerekek finom motorikus készségeiket csiszolják.

A LEGO DUPLO Állatépítők a kisgyerekeknek jó adag szórakozást, rengeteg lehetőséget kínálnak az önkifejezésre és számtalan lehetőséget arra, hogy felfedezzék, mit szeretnek, a szülők pedig fontos fejlődési mérföldköveket oszthatnak meg csemetéikkel.

  • Állatautó - A LEGO® DUPLO® My First Animal Train készlet 18 hónapos és annál idősebb gyerekeknek 4 megépíthető állatot és 3 levehető, húzható autót tartalmaz, amelyekkel a kisgyerekek sok kreatív szórakozást szerezhetnek.
  • Oktató építő készlet a kicsiknek - A gyerekek jól fogják érezni magukat, ha az állatokat az azonos színű vonat kocsikhoz illesztik.
  • Vonatépítő készlet a kreatív építéshez és átépítéshez - A gyerekek nagyon jól fogják érezni magukat, ha a kártyáknak megfelelő állatokat építenek, vagy ha a plusz blokkok segítségével saját fantáziájuk szerint építik meg a lényeket
  • A finommotoros készségek fejlesztése - A vonatépítő készlet olyan szórakoztató elemei, mint a mozgatható kakas nyaka és az összekapcsolható kocsik, segítik a gyerekek motoros készségeinek fejlődését.
  • Ajándéktipp kisgyermekeknek - Ajándékozza ezt a kreatív készletet születésnapra vagy bármilyen más alkalomra 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekeknek.
  • Kiváló minőségű építőkockák - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, összetörjük, csavarjuk, melegítjük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Szórakozás kerekeken - Örvendeztesd meg a járműveket, az állatos játékokat és a természet témájú építőkockákat kedvelő kisgyermekeket, ha ezt a készletet vagy a LEGO® DUPLO® termékcsalád más oktató vonatait (külön megvásárolható) ajándékozod nekik.
  • Sok móka a kisujjaknak - Ha mind a 19 darabot összeszerelted, az állatvonat több mint 17 cm magas, 43 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: