NINJAGO LEGO® Sárkánykölyök Riyu (71810)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 770 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A NINJAGO LEGO® Sárkánykölyök Riyu (71810 ) 6 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 6 éves és annál idősebb gyerekek a Sárkánykölyök Riyuval (71810) felidézhetik a NINJAGO® TV-sorozat Dragon Rising 2. évadának sárkányhátú jeleneteit. Ez a készlet a Sárkánykölyök Riyu modelljét tartalmazza mozgatható szárnyakkal, lábakkal és farokkal, valamint egy nyereggel, amelyre a minifigurát fel lehet szerelni.

Ez a NINJAGO készlet 3 minifigurát tartalmaz: Arin mászóhoroggal és katanával, Sora katanával, valamint egy gonosz harcos farkasmaszkkal és karddal. A gyerekeknek mindenük meglesz, amire szükségük van ahhoz, hogy nindzsa harcosokká váljanak, és akciódús csatákat játszhassanak.

A LEGO® NINJAGO termékcsalád további fantasztikus készletei között robotruhák, járművek és templomok is szerepelnek, és a gyerekek órákon át élvezhetik a kalandos játékot. Minden készletet össze lehet rakni a LEGO Builder alkalmazás segítségével, amely megmutatja neked és gyermekednek a kalandok egyszerű és intuitív építésének módját.

  • Akciódús sárkányos játék gyerekeknek - A 6 éves és idősebb gyerekek a Riyu, a sárkánykölyök készlet építhető sárkányával felidézhetik a NINJAGO® TV-sorozat Sárkányfelkelés 2. évadának jeleneteit.
  • Mozgatható sárkányfigura - A gyerekek mozgathatják a sárkányfigura szárnyait, farkát és lábait. Ezután az egyik NINJAGO® minifigurát a nyeregbe ültetik, és felrepülnek a felhők közé.
  • 3 minifigura - Ebben a nindzsa minifigura készletben Arin mászóhoroggal és katanával, Sora katanával és egy farkasmaszkos harcos karddal található.
  • Ninja-témájú ajándék - Ez a készlet nagyszerű építési és játékélményt nyújt azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kedvenc nindzsa hőseik szerepében játszani, és garantáltan örömet szerez nekik váratlan ajándékként is.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) sárkányokkal, robotruhákkal és járművekkel.
  • A nindzsák ihlette játékok világa - A LEGO® NINJAGO® gyerekeknek készült LEGO® NINJAGO® készletekben található robotruhákkal, járművekkel és templomokkal a gyerekek elmerülhetnek kedvenc nindzsa hőseik fantasztikus kalandvilágában.
  • Méretek - Ez a NINJAGO® készlet 132 darabból áll, és a sárkánymodell több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 18 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: