DREAMZzz™ LEGO® Mrs. Castillo teknősbékás furgonja (71456)

Nincs értékelés
Márka: Lego
15 320 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Teknőc furgon (71456 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a LEGO® DREAMZzz™ (71456) Mrs. Castillo teknőcfurgonja a 7 éves és idősebb gyerekeket egy kalandos álomvilágba repíti. A DREAMZzz izgalmas TV-sorozat ihlette, és a gyerekek 2 lehetőség közül választhatnak, hogy megépítsék ezt a félelmetes furgont.

1 furgon, 2 építési lehetőség
A Mrs Castillo teknőc furgonja alapformájában mozgatható kerekekkel és levehető tetővel rendelkezik. A gyerekek a történet által vezérelt építési utasítások segítségével végtelenül sokféleképpen átalakíthatják 2 különböző variációra. A Teknőc furgon parti stílusban is kiegészíthető egy mozgó fával, egy forgó kaktusszal és egy kinyitható kincsesládával. A tengeralattjáró változatban a teknősfurgon egy rakétával és egy mozgó periszkóppal rendelkezik kiegészítőként. A tengeralattjáró-változathoz tartozik még a macskakaktusz repülő változata is, amely mellette utazik. Ez a változatosság ösztönzi a kreativitást, és megsokszorozza azt az időt, amit a gyerekek élvezettel tölthetnek el az egyes változatok megépítésével.

Fantasztikus minifigurák
A készlet Mrs Castillo, Mateo és Zoey minifiguráit tartalmazza, és mindannyian elhelyezhetők a furgonban.

  • Utazás az álomvilágba - A gyerekek élvezni fogják az álomvilág járművének megépítését a LEGO® DREAMZzz™ (71456) Mrs Castillo teknős furgonjával.
  • 2 építési lehetőség - A gyerekek választhatnak, hogy egy party-stílusú furgont vagy egy tengeralattjárós változatot építenek.
  • Party stílusú - A gyerekek a furgont egy mozgó fával, egy forgó kaktusszal és egy kinyitható kincsesládával díszíthetik fel
  • Repülő tengeralattjáró változat - A gyerekek díszíthetik a furgont egy rakétával, egy mozgó periszkóppal és egy macskakaktusszal, amely az oldalán repül.
  • Minifigurák - A készlet Mrs. Castillo, Mateo és Zoey kidolgozott minifiguráit tartalmazza, amelyek mind elhelyezhetők a furgonban.
  • Önálló vagy csoportos játék - Ezt a készletet 7 éves és idősebb gyermekek számára tervezték, akik szívesen töltenek órákat egyedül vagy a barátaikkal építkezve.
  • Méretek - A modell legnagyobb formájában több mint 18 cm magas, 19 cm hosszú és 15 cm széles.
  • Megkönnyíti az építkezést - A készlethez történetekkel alátámasztott építési útmutató tartozik, amely digitálisan is elérhető a LEGO® Builder alkalmazásban.
  • A prémium LEGO® téglákat úgy tervezték, hogy mindig könnyen összeilleszthetőek legyenek
  • Első a biztonság - A LEGO® téglákat alaposan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak.




Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: