DREAMZzz™ LEGO® Repülő ló Pegazus (71457)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 180 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Repülő ló Pegazus (71457 ) a Lego-tól 8 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a LEGO® DREAMZzz™ (71457) Repülő ló Pegazus készlet a 8 éves és annál idősebb gyerekeket az Álmok világának akciójába varázsolja. A tévésorozathoz hasonlóan itt is kibontakozik Zoey története és mentőakciója, hogy megtalálja barátnőjét, Novát, akit a rémálom Susan elrabolt a repülő pegazus lován. A történet által vezérelt építési utasítások bevonják a gyerekeket a cselekménybe, és beindítják a képzeletüket, miközben eldöntik, mit fog tenni Zoey.

1 készlet, 2 építési lehetőség
Zoey-nak a gyerekek segítségére van szüksége, hogy megmentse Novát, aki vagy madárfigurát épít neki, vagy szárnyakat ad neki, hogy üldözze a rémálmokat. Ez a 2 építési lehetőség fejleszti a kreativitást és a képzeletet, és kétszer olyan szórakoztatóvá teszi a játékot a gyerekek számára.

Varázslatos lények, fantasztikus részletek
A repülő pegazus lónak mozgatható a feje, a csípője, a patái és a farka, így a gyerekek játék közben könnyen beállíthatják különböző pozíciókba. A hátára felcsatolható a részletesen kidolgozott Rémálmok királya trón és Zoey madara.

  • Keltsd életre a történetet - A LEGO® DREAMZzz™ (71457) Repülő pegazus ló a DREAMZzz™ TV-sorozat alapján készült, és teret ad a gyerekek fantáziájának a játékhoz.
  • 2 építési lehetőség - A gyerekek segíthetnek Zoey-nak megmenteni Novát, és megépíthetik a madár figuráját, vagy megalkothatják a szárnyait.
  • Mozgatható játék - A Pegazus mozgó fejjel, csípővel, patákkal és farokkal rendelkezik, így a gyerekek könnyen hozzáigazíthatják a különböző képzeletbeli jelenetekhez.
  • Kidolgozott részletek - A rémálomkirály trónja és Zoey madara a pegazus hátára rögzíthető
  • 3 minifigura - A készlet Zoey, Nova és a Rémálomkirály minifiguráit, valamint egy Susan figurát tartalmaz.
  • Rengeteg szórakozás - Ezt a készletet 8 éves és idősebb gyerekek számára tervezték, akik szeretnek órákat tölteni az építéssel egyedül vagy a barátaikkal.
  • Méretek - A repülő pegazus ló legnagyobb formájában több mint 20 cm magas.
  • Könnyebbé teszi az építkezést - A készlethez mesébe illő építési útmutató tartozik, amely digitálisan is elérhető a LEGO® Builder alkalmazásban.
  • A prémium LEGO® téglákat úgy tervezték, hogy mindig könnyen összeilleszthetőek legyenek
  • Biztosított biztonság - A LEGO® téglákat alaposan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: