Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic Loop Challenge a Green Hill zónában (76994)

Nincs értékelés
Márka: Lego
33 020 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic Loop Challenge in the Green Hill Zone (76994 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezz fel egy egyedülálló kihívást a Sonic-rajongók számára a Green Hill Zone Sonic Loop Challenge (76994) játékkal. Ez a gyerekeknek szánt készlet egy Speed Sphere-t és egy kilövőt tartalmaz, amellyel Sonic átrepül a pályán, hogy megmentse az állatokat Dr. Eggman és a Badniks karmai közül. A 8 éves és idősebb gyerekek élvezni fogják ezt a kihívást, ahogy Sonic átrepül a hurok és a gyűrű között, hogy aztán legyőzze a robot Dr. Eggmant, és kiszabadítsa a csapdába esett állatokat. Ezután szüksége lesz Amy segítségére, aki csapdákat ábrázol, miközben jet ski-t vezet, hogy legyőzze Badnik Chopper-t és Newtron-t.

Mesélésre ösztönöz
Ez a játék tele van pörgős akcióval, de ennél többről van szó. Lehetőséget ad a gyerekeknek a szerepjátékra is, miközben újrajátsszák a küldetést, és gondoskodnak a megmentett állatokról.

Fedezd fel a LEGO® Sonic világát
A LEGO Sonic the Hedgehog™ készletekben a dinamikus akciódús szórakozás találkozik a kreatív játékkal. A kék maszat rajongói Sonic kedvenc kalandjai által inspirált jeleneteket hozhatnak létre. És amikor eljön a változatosság ideje, a gyerekek élvezhetik a fantáziadús játékot, miközben Sonic állatbarátairól gondoskodnak.

  • Szórakozás a kis Sonic-rajongóknak - Inspiráld a gyerekeket, hogy építsenek pályát Sonicnak ezzel a LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76994) Sonic's Loop Challenge a Green Hill Zone-ban 8 éves kortól.
  • Építhető pálya - A gyerekek megépítik a pályát, majd a Speed Sphere segítségével elindítják Sonicot a hurokon és a nagy körön keresztül, hogy megmentse az állatokat Dr. Eggman karmai közül.
  • 9 karakter és tartozékok - A készlet tartalmazza Sonicot, Amyt, Flickyt, Beckyt, Pockyt, Peckyt, Dr. Eggmant, valamint a Badniks Chopper és Newtron o és rengeteg tartozékot a szerepjátékhoz.
  • 2 játékmód - Miután végigrepültek Sonic kifutópályáján, a gyerekek lelassíthatnak, és kitalálhatják saját történetüket Sonic és Amy számára, és gondoskodhatnak a megmentett állatokról
  • Ajándék Sonic-rajongóknak - Ez a LEGO® Sonic the Hedgehog™ készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra, vagy egyszerűen csak 8 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a videojátékokkal kapcsolatos játékokat és a fantáziadús játékot.
  • Méretek - A fő hurokút modellje több mint 21 cm magas, 37 cm széles és 19 cm mély.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a gyereket az építési kalandon, és eszközöket kínál a 3D modellek nagyításához és forgatásához, az építőelemek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Kreatív játék Sonic-kal - Gyors, akciódús szórakozás és fantáziadús játék a LEGO® Sonic the Hedgehog™ építőkockákkal.
  • Minőségi termék - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Biztonság mindenek felett - A LEGO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, melegítjük, összezúzzuk, csavarjuk és elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: