Minecraft® LEGO® Vasgólem erőd (21250)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 930 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Minecraft® LEGO® Vasgólem erőd (21250 ) a Legótól 9 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Minecraft® (21250) Vasgólem erőd egy meglepetést is tartogat: a lenyűgöző építmény magas óriássá alakul át, így a 9 éves és idősebb Minecraft játékosok félelmetes, akciódús szórakozást kapnak az építéshez, játékhoz és kiállításhoz.

Egyedi LEGO Minecraft Gólem építőszett
A gyerekek 2 különböző lehetőség közül választhatnak ezzel a szenzációs építőszettel. Az első a játékból ismert gólem erődítmény 2 hőssel, a Kristálylovaggal és az Aranylovaggal, akik megvédik az erődöt az ellenségtől, a rohamkúszótól és két lovas csontvázzal. Az akció fokozására pedig a gyerekek átépíthetik az erődöt egy magas gólemmé, nagy mozgó karokkal. A Minecraftból sok ismerős elemmel és kiegészítővel a játéklehetőségek végtelenek. Az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és a LEGO® Builder szórakoztató és intuitív alkalmazással nyomon követhetik a haladást.

  • Minecraft® Golem Builder - A gyerekek a LEGO® Minecraft 21250 Iron Golem erődöt harci erődből óriási gólemmé alakíthatják át nagy, mozgatható kezekkel.
  • Rengeteg karakter és csőcselék - Tartalmazza a Kristálylovagot, az Aranylovagot, a Vasgólemet, a Támadó Kúszómászót™ és két lovas csontvázat, valamint egy funkcionális külső és belső teret rengeteg kiegészítővel.
  • Többféle játéklehetőség - A gyerekek megvédik az erődöt az ellenséges támadóktól, és a kaland még nagyobb fordulatot vesz, amikor az erőd óriási gólemmé alakul át.
  • Ajándék a Minecraft játékosoknak - Ajándékozd meg a 9 éves és annál idősebb gyerekeket ezzel a sokoldalú, végtelen lehetőségeket kínáló Minecraft készlettel születésnapra, karácsonyra vagy csak azért, mert...
  • Szórakoztató újjáépíteni - Az erőd több mint 23 cm magas, 31 cm széles és 12 cm mély, és kombinálható a LEGO® Minecraft® termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható).
  • Intuitív építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoomolási és forgatási funkciókkal, amelyekkel a modellek 3D-ben nagyíthatók és forgathatók, valamint lehetőség van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon ismerkedhetnek meg a népszerű játékkal, és LEGO téglákkal építhetik meg az ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy konzisztensek, kompatibilisek és könnyen építhetők velük
  • Garantált biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, hőkezeljük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: