Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic Challenge Speed Sphere (76990)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 240 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic Challenge Speed Sphere (76990 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 6 éves és idősebb Sonic-rajongók megmenthetik a napot a Sonic Challenge Speed Sphere (76990) játékkal. A csomag tartalmaz egy Speed Sphere-t és egy kidobógépet, amely átrepíti Sonicot a pályán, hogy legyőzze Moto Bug Badniket és kiszabadítsa barátját, Flickyt. A gyerekek imádni fogják a Speed Sphere kidobószerkezet kihívását, amely segít Sonicnak gyűrűket gyűjteni, átrepülni a kapun és fel a rámpán a Chaos Emeraldhoz.

Mesélésre ösztönöz
Ez a játék tele van pörgős akcióval, de ennél is több - lehetőséget ad a gyerekeknek a szerepjátékra is, amikor segítenek Flicky gondozásában. Miután legyőzték Badnikot, a gyerekek újrajátszhatják a történetet, miközben Sonic egy hot doggal pihen, és a DJ pultján játszik.

Fedezd fel a LEGO® Sonic világát
A LEGO Sonic the Hedgehog™ készletekben a dinamikus akciódús szórakozás találkozik a kreatív játékkal. A Kék Maszat rajongói Sonic népszerű kalandjai által inspirált jeleneteket hozhatnak létre. És amikor eljön a változatosság ideje, a gyerekek fantáziadús játék közben Sonic állati barátairól gondoskodva élvezhetik a képzeletbeli játékot.

  • Akciódús játék Sonic rajongóknak - Inspiráld a gyerekeket, hogy építsenek pályát Sonicnak ezzel a LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76990) Sonic Challenge Speed Sphere készlettel 6 éves kortól.
  • Tartalmazza Sonic Speed Gömbjét - Tartalmaz egy Speed Gömböt és egy kidobószerkezetet, hogy Sonicot végigrepítse a pályán. A gyerekek megpörgethetik a gömböt, hogy ledöntsék az akadályokat, miközben megmentik a kisállatot.
  • 3 karakter és kiegészítők - A készlet tartalmazza Sonicot, az ikonikus Moto Bug Badniket, Sonic barátját, Flickyt és rengeteg kiegészítőt a szerepjátékhoz.
  • Kreatív játék - Miután Sonic végigrepült a pályán, a gyerekek lelassíthatnak és történeteket alkothatnak Sonic és Flicky számára, miközben megpihenhetnek egy ital és egy hot dog mellett, és játszhatnak a DJ pultjánál
  • Ajándék Sonic-rajongóknak - Ez a LEGO® Sonic the Hedgehog™ készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra, vagy egyszerűen csak 6 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a fantáziadús akciójátékokat és a videojátékokkal kapcsolatos játékokat.
  • Méretek - A Speed Sphere kidobó több mint 4 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a gyereket az építési kalandon, és eszközöket kínál a 3D modellek nagyításához és forgatásához, az építőelemek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Kreatív játék Sonic-kal - Gyors, akciódús szórakozás és fantáziadús játék a LEGO® Sonic the Hedgehog™ építőkockákkal.
  • Minőségi termék - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Biztonság mindenek felett - A LEGO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, melegítjük, összezúzzuk, csavarjuk és elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: