DREAMZzz™ LEGO® Mr. Oz űrbusza (71460)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 410 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (2 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Mr Oz űrbusz (71460 ) a Legótól 9 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Küldd el a 9 éves és idősebb gyerekeket egy vad utazásra az álmok világába ezzel a LEGO® DREAMZzz™ (71460) Mr Oz űrbusszal. Akárcsak az élőszereplős TV-sorozatban, a gyerekek megépíthetik Mr. Oz űrbuszát, és megtöltik azt olyan fontos szereplők minifiguráival, mint Mateo és Mr. Oz, hogy segítsenek megmenteni az Álomvilágot egy rakás rémálomlénytől. 1 űrhajó, 2 építési lehetőség Miután a gyerekek elkészültek az alap Űrbusszal, választhatják a saját kalandjukat, és kiegészíthetik a modellt rakétákkal és kilövőkkel, vagy hozzáadhatnak egy óriáságyút, vadászgépet és mini űrhajót. Ez dupla szórakozást és játékidőt jelent. További klassz funkciók közé tartozik a nyitható pilótafülke és a hátsó rakodórámpa, valamint a forgó fúvókák és a kilövő rakéták. Fantasztikus minifigurák Mr Oz és Mateo kidolgozott minifigurái életre keltik a kalandot. A gyerekek bepakolják a legénységet az űrhajóba, és készüljenek az indulásra!

  • Szállj fel az álomvilágba - A LEGO® DREAMZzz™ (71460) Mr Oz űrbusza készlet a tévésorozat alapján készült, és teret ad a gyerekek fantáziadús játékának.
  • Űrkaland - A gyerekek csatlakoznak Mr. Ózhoz és majom társához, akik Susan és rémálomlényekből álló bandája elől menekülnek.
  • 2 építési lehetőség - A gyerekek választhatnak, hogy rakétákkal és robbanószerkezetekkel töltik meg az űrbuszt, vagy egy óriási ágyút, vadászrepülőt és mini űrhajót építenek kíséretként.
  • Szórakoztató funkciók - Az űrbusznak van egy nyitható pilótafülkéje, hátsó rakodórámpái, forgó rakéták és robbanófejek.
  • 2 minifigura - A készlet tartalmazza Mateo és Mr. Oz minifiguráit, valamint Oz majmát, Albert, Z-Flek és Susan figuráit.
  • Órákig tartó szórakozás - Ezt a készletet 9 éves és idősebb gyerekeknek tervezték, akik szeretnek órákat tölteni az építéssel egyedül vagy a barátaikkal.
  • Méretek - Az űrbusz több mint 12 cm magas, 41 cm hosszú és 33 cm széles.
  • Könnyebbé teszi az építést - A készlethez mesébe illő építési útmutató tartozik, amely digitálisan is elérhető a LEGO® Builder alkalmazásban.
  • A prémium LEGO® téglákat úgy tervezték, hogy mindig könnyen összeilleszthetőek legyenek
  • Biztosított biztonság - A LEGO® téglákat alaposan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: