Minecraft™ LEGO® Axolotl ház (21247)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 590 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Minecraft™ LEGO® Axolotl ház (21247 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A Minecraft játékosok egy akciódús víz alatti kalandra indulnak a játék egyik legaranyosabb lényével, az axolotllal. A LEGO® Minecraft (21247) Axolotl ház a kreatív építkezést és a Minecraft® akciódús, fantáziadús játékát hozza el a való világba a 7 éves és annál idősebb játékosok számára.

Kalandok aranyos Minecraft axolotlokkal
A gyerekek Minecraft-ismereteiket felhasználva egy óriási és színes házat építenek a népszerű axolotl alakjában. Ezután csatlakoznak egy víz alatti felfedezőhöz, hogy végtelen kalandokat éljenek át egy kincskereső delfinnel, egy négylábúval, 2 felnőtt axolotllal, egy vödörben lévő axolotllal és egy elrejtett kincsesládával. A modell behúzható teteje lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a felszerelt belső térhez, beleértve egy olvasztókemencét és egy szivacsot a kiömlött folyadékok feltörléséhez. Amikor azonban víz alatti zombik támadnak, a játékosoknak kardot kell ragadniuk, és az axolotlokhoz csatlakozva meg kell védeniük tengeri bázisukat. Az intuitív LEGO Builder alkalmazásban a gyerekek a digitális szórakozás teljesen új tálalását élvezhetik a modellek 3D-s zoomolásával és forgatásával, valamint a haladás nyomon követésével.

  • Az ikonikus Minecraft® - LEGO® Minecraft (21247) Axolotl ház egy megépíthető víz alatti bázis klasszikus Minecraft® elemekkel és akciódús kalandokkal kívül-belül.
  • Ismerős karakterek - Tartalmazza a hiteles Minecraft® figurákat: víz alatti felfedező, vízbe fulladt zombi, delfin, négylábú, 2 felnőtt axolotl és egy axolotl egy vödörben.
  • Kreatív játék - A gyerekek egy axolotl alakú házat építenek, hogy kincset keressenek, megküzdjenek az ellenséges betolakodókkal, és gondoskodjanak a játékban található aranyos állatokról.
  • Ajándék a Minecraft játékosoknak - Ajándékozd meg a 7 éves és idősebb gyerekeknek ezt a sokoldalú és hosszú élettartamú szórakoztató készletet születésnapra, karácsonyra vagy csak azért, mert
  • Szórakoztató újjáépítés - A készlet több mint 10 cm magas, 17 cm széles és 14 cm mély, és kombinálható a LEGO® Minecraft® termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható).
  • Intuitív építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoomolási és forgatási funkciókkal, amelyekkel a modellek 3D-ben nagyíthatók és forgathatók, valamint lehetőség van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon ismerkedhetnek meg a népszerű játékkal, és LEGO téglákkal építhetik meg az ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy konzisztensek, kompatibilisek és könnyen építhetők velük
  • Garantált biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, hőkezeljük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: