City LEGO® Moduláris űrállomás (60433)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 340 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Modular Space Station (60433 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg a 7 éves és idősebb bimbózó űrhajósokat a 60433 LEGO® City Moduláris űrállomással. Ez a futurisztikus űrgyűrű egy horgony a Föld körüli pályán, amelyre űrhajókat és szobamodulokat rögzíthetsz, többek között műholdat, űrkereket, űrsiklót, felfedező tudományos labort, javítóműhelyt, konyhát, hálóhelyet és biodómot. A gyerekek kicserélhetik a modulokat, hogy létrehozzák a saját tökéletes űrállomásukat. Az űrsiklóhoz is csatlakoztathatják őket, hogy egy menő űrvonatot hozzanak létre. Az építő 6 űrhajós minifigurát is tartalmaz az epikus űrkalandokhoz.

Vidd el a gyerekeket egy izgalmas építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással. Itt nagyíthatják és forgathatják a modelleket, hogy minden szögből láthassák a látványt, miközben dolgoznak rajtuk.

A LEGO City űrjátékok valósághű járművekkel, részletes építményekkel és inspiráló karakterekkel rendelkeznek a határtalan fantáziadús játékhoz. Ez a készlet egy speciális űrlégzsilip rendszert tartalmaz, amellyel más kompatibilis, űr témájú LEGO játékkészletekhez csatlakoztatható (külön megvásárolható).

  • LEGO® City űrállomás játék 7 éves kortól - Örvendeztesd meg a bimbózó űrhajósokat ezzel a LEGO City moduláris űrállomás játékkészlettel, az űrhajók és a szobamodulok dokkolásához szükséges keringő horgonnyal.
  • Mi van a dobozban? - Tartalmaz egy játszható űrállomást, egy űrsiklót, egy űrkereket és szobamodulokat, köztük egy tudományos labort, egy javítóműhelyt, egy konyhát, egy hálóhelyiséget és egy otthont, valamint 6 űrhajós minifigurát.
  • Űrjáték a kezdő tudósoknak - A gyerekek mozgathatják az űrhajót és a szobamodulokat, hogy megtervezzék saját űrállomásukat, vagy csatlakoztathatják őket az űrsiklóhoz, hogy egy szórakoztató űrvonatot hozzanak létre.
  • Digitális építési útmutató - Vidd el az űrrajongókat egy szórakoztató építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással, ahol a gyerekek építés közben minden szögből megtekinthetik a modelljeiket.
  • Szórakoztató ajándék az űrrajongóknak - Ajándékozd ezt az építőszettet karácsonyra vagy születésnapra az űrrajongóknak és a menő játékjárművek rajongóinak 7 éves kortól.
  • Csatlakoztatható más LEGO® készletekkel a további kalandokért - A készletben található labor űrlégzáró rendszerrel rendelkezik, amellyel a termékcsalád más kompatibilis készletei is csatlakoztathatók (külön megvásárolható).
  • Játék határok nélkül - A LEGO® City Space építőkockák valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínálnak, amelyek a képzeletet és a realizmust ötvözik a határok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - A teljes űrállomás 1097 darabból áll, és 9 cm magas, 40 cm széles és 35 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: