LEGO® Nárciszok (40747)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 620 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® Nárciszok (40747 ) 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg szeretteidet a soha el nem hervadó virágokkal - a LEGO® (40747) Nárcisz készlettel. A 4 pasztellszínű virágot tartalmazó készlet 8 éves kortól a gyerekek és a virágokat kedvelő felnőttek örömére szolgál. Az építhető virág 2 sárga és 2 fehér nárciszból áll, zöld szárral és állítható levelekkel, így a fantáziád szerint alakíthatod őket. Összeállítás után állítsd ki őket önmagukban, vagy kombináld őket más LEGO virágokkal (külön megvásárolható), hogy még nagyobb, még színesebb csokrot alkothass.

  • Kreatív ajándékkészlet - A 8 éves és idősebb virágrajongók LEGO® téglákból építhetik meg a nárciszokat, és büszkén mutathatják a modellt.
  • A tavasz színei - A nárciszok úgy néznek ki, mint a valódi virágok, a sárga és a fehér lágy árnyalataival, valamint zöld szárakkal és állítható levelekkel.
  • Próbáld ki magad a virágkötészetben - A nárciszok más (külön megvásárolható) virágkészletekkel kombinálva eredeti LEGO® csokrokat hozhatnak létre.
  • Ajándék minden alkalomra - Az építhető virágok nagyszerű ajándékot jelentenek a virágokat kedvelő gyerekeknek vagy felnőtteknek Valentin-napra vagy anyák napjára.
  • Méretek - A készlet 216 darabból áll, és minden nárcisz több mint 30 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: