City LEGO® Űrbázis és rakétaindító állvány (60434)

Nincs értékelés
Márka: Lego
47 490 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A City LEGO® Űrbázis és rakétaindító állvány (60434 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az űrkutatás építőszett 60434 LEGO® City Űrbázis és rakétaindító állvány 8 éves kortól tele van funkciókkal a világot meghaladó kalandokhoz. Felfedezhetsz egy irányítótermet és egy 360°-os űrtorony darut a főszektor felett, amely hozzáférést biztosít a felszerelési körhintához, a tudományos laborhoz és a büfé részleghez. Az építő tartalmaz továbbá egy űrhajót, egy kilövőállást, egy építőjárművet és egy bolygó díszletet a játékban található energiakristályokkal és növényzettel, valamint 6 űrhajós minifigurát, 1 robot és 2 idegen figurát a fantáziadús szerepjátékhoz.

Vidd el a gyerekeket egy izgalmas építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással. Itt a modelleket 3D-ben zoomolhatják és forgathatják, hogy minden szögből láthassák őket, miközben dolgoznak rajtuk.

A LEGO City Builder valósághű járművekkel, részletes épületekkel és inspiráló figurákkal érkezik a határok nélküli fantáziadús játékhoz. A készletben található rakétahajó egy speciális űrlégzsilip elemet is tartalmaz, hogy más kompatibilis űr-témájú LEGO játékkészletekhez (külön megvásárolható) csatlakoztatható legyen a még több kalandért!

  • Űrkutató játék - A LEGO® City Űrbázis és rakétaindító állvány játékkészlet 8 éves és idősebb gyerekeknek tele van funkciókkal a korlátlan űr-tematikus játékhoz.
  • Mit tartalmaz a LEGO® City Űrépítő? - Minden, amire a gyerekeknek szükségük van egy űrbázis építéséhez 360°-os toronydaruval, űrhajóval, kilövőállással, teherautóval, bolygókörnyezettel, 6 minifigurával, robottal és 2 idegen figurával.
  • Szórakozás az űrhajók és a fantáziadús játék rajongóinak - A gyerekek működtethetik a 360°-os toronydarut, és kinyithatják a bázist, hogy hozzáférjenek a felszerelési körhintához, a kidolgozott tudományos laborhoz és a pihenőhelyhez.
  • Digitális építési útmutató - Vidd el a kis űrrajongókat egy szórakoztató építési kalandra a 3D LEGO® Builder alkalmazással, ahol a gyerekek építkezés közben minden szögből megtekinthetik a modelleket.
  • Ajándék az űr szerelmeseinek - Tegye mindenki napját különlegessé, ha ezt az űrépítő készletet ajándékozza a mesés űrjátékok 8 éves és idősebb rajongóinak.
  • Csatlakoztatható más LEGO® készletekkel (külön megvásárolható) - A készletben található rakéta űrlégzsilipes rendszerrel rendelkezik, amellyel más kompatibilis űr-témájú készleteket is csatlakoztathatsz hozzá
  • Játék határok nélkül - A LEGO® City Space építőkockák valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínálnak, amelyek ötvözik a képzeletet és a realizmust a határok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - A készletben található űralap a daruval együtt 1422 darabból áll, és 33 cm magas, 19 cm széles és 29 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: