Jurassic World™ LEGO® Brachiosaurus Discovery (76960)

Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Lego
27 370 Ft
Készleten (1 db)

A Jurassic World™ LEGO® Discover Brachiosaurus (76960 ) 9 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Jurassic World Brachiosaurus felfedezése (76960) LEGO® Jurassic World Brachiosaurus felfedezése (76960) 9 éves kortól használható építőjátékkal eleveníti fel a csodálatot, amit Dr. Ellie Sattler és Dr. Alan Grant érzett, amikor először látták a fenséges brachiosaurust. Tartalmazza a Brachiosaurust, az eddigi legmagasabb LEGO dinoszauruszt, egy megépíthető Jeep® Wranglert és egy fát. A dzsipben 3 minifigura - Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler és John Hammond - számára van hely, a fa pedig egy megfigyelőplatformot és levehető leveleket tartalmaz, hogy "etessék" a brachiosaurust, akárcsak Alan Grant a filmben.

A New Way to Build
A LEGO Builder alkalmazással a kisgyerekek egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építéseket és nyomon követhetik az előrehaladást.

Dinoszauruszos móka
A LEGO Jurassic World építő garantáltan kielégíti minden korosztály rajongóinak igényeit, akár klasszikus jeleneteket szeretnének újrajátszani, akár saját izgalmas történeteket találnak ki, vagy csak lenyűgöző modellekkel szeretnék gazdagítani a kiállításukat.

  • Jurassic Park dinoszauruszépítő a Jurassic Park rajongóknak - Építsd meg a Brachiosaurus leleplezési jelenetét, a Jurassic Park klasszikus pillanatát a Discover Brachiosaurus Builder (76960) LEGO® Jurassic Worldből.
  • Az eddigi legmagasabb LEGO® dinoszaurusz és 3 minifigura - Egy összecsukható brachiosaurus figura, valamint Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler és John Hammond.
  • Brick Jeep® Wrangler - A hiteles és kidolgozott Jeep modellben 3 minifigurának van hely, hogy ugyanabban a helyzetben üljenek és álljanak, mint a Jurassic Park jelenetében, ahol először látják a brachiosaurust.
  • Építhető fa - A fa tartalmaz egy megfigyelőplatformot akár 3 minifigura számára, és levehető leveleket a brachiosaurus "etetéséhez". A fa mellett egy figyelmeztető tábla található
  • LEGO® ajándék 9 éves kortól - Ez a Jurassic Park témájú 512 darabos készlet nagyszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a dinoszauruszokat, és szívesen játszanak egyedül vagy a barátaikkal.
  • Építsd és kombináld - a Brachiosaurus több mint 24 cm magas, 27 cm hosszú és 6 cm széles, és kombinálható a LEGO® Jurassic World sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), így a játéklehetőségek nagyobb részét kínálja.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a kis építőket a kreatív kalandon, eszközöket adva a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Gyűjthető építőelemek - A LEGO® Jurassic World termékcsalád lehetővé teszi a gyerekek és a felnőtt rajongók számára, hogy felidézzék a sorozatok és filmek jeleneteit, kitalálják saját, egyedi történeteiket, vagy egyszerűen csak fantasztikus modelleket építsenek.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglák megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak, így könnyen csatlakoztathatók, egységesek, kompatibilisek és mindig jól tarthatók.
  • Első a biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, hőkezeljük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: