DREAMZzz™ LEGO® Mr. Oz és az űrjárműve (71475)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 240 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Mr. Oz és az űrautó (71475 ) a Lego-tól 8 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 8 éves és idősebb gyerekek kalandozni fognak a lenyűgöző LEGO® DREAMZzz™ (71475) Mr. Oz és az űrautójával, amely kétféleképpen is összerakható. A lebilincselő tévésorozat által inspirálva a gyerekek mentőakcióra indulnak, hogy segítsenek Mr. Oz-nak és Albertnek megtalálni Jaydent, akit elrabolt a Dagobert. A gyerekek választhatják ki, hogy a 2 űrjáték-változat közül melyiket építik meg - egy űrjárót markoló karral, mozgó műholddal és miniatűr űrjáróval, vagy egy űrsiklót két nagy kilövőágyúval és egy miniatűr játékautóval. A DREAMZzz világának hősei, Mr. Oz és Jayden életre keltik a készletet, és a gyerekek velük együtt újra átélhetik kedvenc jeleneteiket a sorozatból. A készlet Albert és Dagobert figurákat is tartalmaz, mozgatható csápokkal, amelyek a Jayden minifigura köré tekerednek.

  • Újjáépíthető autómodell - A 8 éves és idősebb gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és megépíthetik saját fantázia járművüket a LEGO® DREAMZzz™ Mr. Oz és az űrautó segítségével.
  • 2 építési lehetőség - A gyerekek egy űrautót vagy egy űrsiklót építenek, és eldönthetik, melyik kalandba szeretnének belevágni.
  • LEGO® DREAMZzz™ hősök - Mr. Oz és Jayden kidolgozott minifigurái keltik életre a készletet.
  • Rémálomszörny - Az űrkészlet tartalmaz egy Dagobert figurát csápokkal, amelyek Jayden figurája köré tekerednek.
  • Nagyszerű ajándékötlet - A készlet szép ajándék vagy jutalom, és a LEGO® DREAMZzz™ sorozat rajongói órákig élvezhetik a vele való játékot.
  • LEGO® járművek - Ez a készlet az autók és a LEGO DREAMZzz™ sorozat fiatal rajongóinak örömet okoz majd.
  • LEGO® DREAMZZzz™ építőkockák - Fedezd fel a LEGO DREAMZzz sorozat fantasztikus játékát a gyerekeknek, amellyel a gyerekek elmerülhetnek egy kalandokkal teli álomvilágban, és megismerkedhetnek a hősök karaktereivel.
  • Méretek - A készlet 350 darabból áll, magassága több mint 10 cm, hossza 17 cm, szélessége pedig 15 cm ingázó módban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: