City LEGO® Űrépítő robot (60428)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 160 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Space Construction Robot (60428 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Küldd el a gyerekeket játszani a Föld körüli pályára a 60428 LEGO® City Space Construction Robot 6 éves és annál idősebb fiúknak és lányoknak. Futurisztikus játékrobotruha kalapács- és karmos karokkal, pilótafülkével egy minifigura pilóta számára, és nagy lábakkal a távoli bolygók felfedezéséhez. Csak adj hozzá egy építőrobotot, egy bolygó környezetét, energiakristály elemeket és űrhajós minifigurákat, és órákig tartó epikus űrakció vár rád.

Vidd el a kis robotrajongókat egy izgalmas építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással. Lehetővé teszed számukra, hogy felfedezzék és elmentsék építéseiket, nyomon követhessék saját építési előrehaladásukat, és munka közben minden szögből zoomolhassanak, forgathatnak és nézegethetik a modelleket.

A LEGO City Space Builder valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínál, amelyek a képzeletet a valósággal ötvözik a határtalan fantáziadús játékhoz. A gyerekek ezt a szórakoztató, űr témájú építő készletet hozzáadhatják a LEGO City termékcsalád más, űr témájú építő készleteihez (külön megvásárolható), hogy még több epikus kalandot élhessenek át az űrben.

  • Robotruha játék 6 éves kortól - Az űr témájú LEGO® City építőszett a futurisztikus játékhoz tartalmaz egy csuklós robotruhát kalapács- és karmos karokkal, pilótafülkét egy minifigura pilótának és nagy lábakat az új világok felfedezéséhez.
  • Mi van ebben a LEGO® készletben?- Tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van egy csuklós robotruha, egy építő űrrobot, egy űrhajós minifigura és egy bolygó környezetének megépítéséhez sziklákkal és kristályokkal.
  • Egy űrjáték szórakoztató funkciókkal - A gyerekek az űrhajós minifigurát a pilótafülkébe ültethetik, és a kalapács és a karmos karok segítségével energiát termelő kristályokat bányászhatnak képzeletbeli bolygókon.
  • Digitális építési útmutató - Vidd el az űrrajongókat egy szórakoztató építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással, ahol a gyerekek minden szögből láthatják modelljeiket építés közben.
  • Játék robotrajongóknak - Ajándékozd ezt a LEGO® City Space Buildert szórakoztató ajándékként születésnapra vagy bármikor máskor 6 éves és idősebb gyerekeknek és űrrajongóknak.
  • Gyűjts több készletet - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más, űr témájú modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakozást és kalandot szerezz.
  • Nyitott végű játék - A LEGO® City Space Builders valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínál, amelyek a képzeletet és a realizmust ötvözik a korlátok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - Ez a készlet 140 darabból áll, és egy robotruhát tartalmaz, amely álló helyzetben több mint 10 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: