Marvel Super Heroes™ LEGO® Spider Spidey csapatbázis (10794)

Nincs értékelés
Márka: Lego
18 280 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (2 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Spider Spidey Team Base (10794 ) a Legótól 4 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Disney+ TV-sorozat rajongói Pókica és csodálatos barátai ebben a készletben megismerhetik kedvenc karaktereiket, járműveiket és még sok mást. A LEGO® 4+ (10794) Spidey Team Spider Base kifejezetten a 4 éves és annál idősebb gyerekek képességeinek és érdeklődésének megfelelően lett kialakítva.

Ez a LEGO Marvel készlet Pók, Vasember, Miles "Spin" Morales, Szellem-Pók és Zola minifiguráit tartalmazza. Van még Zola nagyméretű robotruhája mozgatható lábakkal és karmokkal, amelyekkel a minifigurát meg lehet fogni, egy vitorlázó repülőgép rotorokkal és forgó propellerekkel, egy kinyitható pilótafülke és egy nagy rózsaszín pókháló. A főépületben inspiráló elemek mutatják be a szuperhősök érdeklődési körét: tudomány, zene és festészet.

A 4+ építőszettek remek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal. Van egy kezdő blokk és intuitív utasítások egy szórakoztató képi történet formájában, hogy a gyerekek játékosan építkezzenek.

  • LEGO® Marvel Action Builder - A 4 éves és idősebb gyerekek, akik szeretik a Disney+ TV-sorozatot Spidey és csodálatos barátai, imádni fognak játszani a Spidey Team Spider Base figuráival és járműveivel.
  • Szuperhős építő készlet - Tartalmazza LEGO® Pók, Vasember, Miles "Spin" Morales, Szellem-Pók és Zola minifiguráit.
  • Játszás járművekkel - Zola, a gonosztevő egy mozgó lábakkal és karmokkal ellátott robotruhába telepszik, hogy elkapja a minifigurákat. A rotoros vitorlázórepülő forgó légcsavarokkal, nyitható pilótafülkével és nagy pókhálóval rendelkezik.
  • Hiteles kiegészítők - Ez az inspiráló játékkészlet egy főépületet tartalmaz rengeteg kiegészítővel, amelyekből kiderül a szuperhősök hobbija: a tudomány, a zene és a festészet.
  • LEGO® Pókember építő készlet gyerekeknek - Ez a sokoldalú építő készlet csodálatos születésnapi vagy karácsonyi ajándék a kezdő építők és a Marvel-rajongók számára.
  • Még több szórakozás - Fedezd fel a kompatibilis LEGO® 4+ és LEGO Marvel készletek széles választékát
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A LEGO® 4+ készletek megnyitják az ajtót a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • A készlet 193 darabból áll - A robotruha ebben a sokoldalú készletben több mint 10 cm magas.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: