City LEGO® Mentőautó és snowboardos (60403)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 130 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Mentőautó és hódeszkás (60403 ) 4 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® City (60403) Mentőautó és hódeszkás játékkal játszhatsz a kicsiknek. Tartalmaz egy mentőautó modellt terepjárós küldetésekhez alkalmas, masszív gumikkal. Emellett egy havas gördeszkás park mini jelenetét, valamint egy minifigurás snowboardost és mentőst is tartalmaz, amelyekkel a gyerekek garantáltan nagyon jól fognak szórakozni.

Ez a könnyen megépíthető mentőautó készlet egy kezdő LEGO téglát, képi útmutatókat és 3D-s útmutatást tartalmaz a mellékelt LEGO Builder alkalmazásban, amely intuitív zoom és forgatási eszközöket tartalmaz, így a gyerekek építés közben minden szögből megtekinthetik a modelleket.

A te városod, a te szabályaid! Menő járművek, valósághű modellek és szórakoztató karakterek várnak rád a LEGO City sorozatban. A kis építők rengeteg inspirációt kapnak a valós történetek eljátszásához. Kombináld ezt a mentőkészletet a LEGO City sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), hogy a végtelen játéklehetőségek világa táruljon fel.

  • Mentőautó építő - Kezdjétek el építeni a LEGO® City mentőautót és a hóhért a kicsivel együtt 4 éves kortól, és szórakozzatok együtt!
  • Mit találsz a dobozban? - A készlet tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van egy mentőautó és egy havas gördeszkapálya megépítéséhez, valamint egy minifigurás snowboardost és egy mentőmunkást is.
  • A fantáziadús játékot kedvelő kicsiknek - Ezzel a készlettel a gyerekek mentőakciókat játszhatnak el mentőautóval, hordággyal és injekcióval
  • Magával ragadó készlet interaktív utasításokkal - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást. Lehetővé teszi a gyerekek számára a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, az építés előrehaladásának nyomon követését, valamint a virtuális építőkockák felfedezését és mentését.
  • Szórakoztató ajándék minden alkalomra - Ez az építőszett nagyszerű ajándék karácsonyra vagy bármilyen alkalomra 4 éves kortól felfelé.
  • A kreatív játék világa - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakoztató kalandot élhess át.
  • A végtelen lehetőségek városa - A LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - A készlet 79 darabból áll, a mentőautó több mint 7 cm magas, 13 cm hosszú és 7 cm széles.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: