City LEGO® rendőrségi mobil bűnügyi labor (60418)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 680 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Mobil rendőrségi bűnügyi labor (60418 ) 7 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A menekülő bűnözők által hátrahagyott nyomok felderítése a 60418 LEGO® City Mobile Police Crime Lab rendőrök feladata. Ez a 7 éves kortól nagyszerű játékkészlet egy teherautót tartalmaz, amely kinyílik, és egy kétszintes bűnügyi helyszínelő laboratóriumot tár fel munkaállomásokkal, térképpel, monitorokkal, mikroszkóppal, kávéfőzővel és börtönnel. A készlet tartalmaz egy helyszínelő helyszínt és egy bűnözőkből álló négyest is. Az igazán epikus kalandokhoz csak adj hozzá 2 rendőr, 1 tudós és 2 bűnöző minifigurát.

Ez a LEGO rendőrségi jármű játékkészlet részletes nyomtatott építési útmutatót és 3D-s útmutatót tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban, egy digitális építési útmutatót intuitív zoom és forgatási eszközökkel, hogy a gyerekek építés közben minden szögből szemlélhessék a modelleket.

A te városod, a te szabályaid! A LEGO City termékcsaládban vagány járművek, valósághű modellek és szórakoztató karakterek várnak rád, amelyek határok nélküli, fantáziadús játékra inspirálnak. A gyerekek ezt a rendőrségi készletet kombinálhatják a LEGO City sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • CSI rendőrségi jármű a játékhoz - A játék neve, amikor szökött bűnözők nyomára bukkansz a LEGO® City játékkészlet Mobil rendőrségi bűnügyi laborral a 7 éves és idősebb korú kezdő törvényszéki szakértők számára.
  • Szórakoztató játékkészlet gyerekeknek - Tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van egy mobil bűnügyi labor, ATV, helyszínelő helyszín és 2 rendőr, 1 tudós és 2 bűnöző minifigurája megalkotásához.
  • Rendőrségi játékjármű szerepjátékhoz - A gyerekek kinyithatják a játékkocsit, hogy felfedezzenek egy 2 emeletes bűnügyi labort munkaállomásokkal, monitorokkal, mikroszkóppal, kávéfőzővel és börtöncellával.
  • Tartalmaz egy "Rendőrségi nyomozás" posztert - Egy felnőtt engedélyével a gyerekek beolvashatják az építési útmutatóban vagy a dobozon található QR-kódot, és egy szórakoztató LEGO® City videós kalandot játszhatnak le.
  • LEGO® ajándék 7 éves kortól - Lepd meg a kis hősöket azzal, hogy karácsonyi vagy születésnapi ajándékba adod nekik ezt a rendőrségi játékot a LEGO építőkockák és a fantáziadús játék rajongóinak.
  • Korlátlan kreatív játék - Kombináld ezt a készletet más LEGO® City modellekkel (külön megvásárolható) a még több szórakozásért és kalandért.
  • A LEGO® City-ről - LEGO City egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon kiélhetik határtalan fantáziájukat az épületekkel, járművekkel és lakókkal, ami motiválja őket az építésre, alkotásra, felfedezésre és játékra.
  • Méretek - A játék teherautó készlet 674 darabból áll, és 10 cm magas, 25 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: