City LEGO® Tűzoltó mentőmotoros kerékpár (60410)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 160 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Tűzoltó mentő motorkerékpár (60410 ) 4 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Lepd meg az ifjú akcióhőst ezzel a kis 60410 LEGO® City tűzoltó mentőmotoros készlettel. A 4 éves és annál idősebb fiatal építők számára tervezett készlet egy menő motorkerékpárt tartalmaz széles gumikkal és egy fedélzeti tűzoltó készülékkel. Ez a tűzoltó-mentő játék egy lángoló grillsütőt és 2 minifigurát is tartalmaz, köztük egy tűzoltót a szórakoztató meséléshez és szerepjátékhoz.

Ez a könnyen megépíthető mentőjármű készlet LEGO Kezdő téglaelemet, képi utasításokat és 3D-s utasításokat tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban. A digitális építési útmutató intuitív eszközökkel rendelkezik, amelyekkel a gyerekek építkezés közben minden szögből zoomolhatnak, forgathatják és megjeleníthetik a modelleket.

A LEGO City építőcsomag elképesztő építési és játékélményt nyújt hiteles járművekkel, kidolgozott kiegészítőkkel és szórakoztató karakterekkel, amelyek fantáziadús, korlátok nélküli, nyitott szerepjátékra ösztönöznek.

  • Játék tűzoltóautó - Csatlakozz a kis építőidhez a szórakoztató történetekben és kalandokban ezzel a LEGO® City tűzoltó-mentőautó építő készlettel 4 éves kortól.
  • Mi van a dobozban? - Ez a mentőautó játékkészlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy tűzoltóautó, egy égő grilljelenet és 2 minifigura, köztük egy tűzoltó építéséhez.
  • Mentőjáték a fantáziadús játékot kedvelő gyerekeknek- A játék tűzoltóautónak van egy fedélzeti víztartálya és egy tűzoltótömlője a játékhoz.
  • Interaktív használati utasítás - Fedezd fel a LEGO® Builder alkalmazást. Lehetővé teszi a gyerekek számára a modellek 3D-s zoomolását és forgatását, az építés előrehaladásának nyomon követését, valamint a virtuális építőkockák felfedezését és mentését.
  • Szórakoztató ajándék minden alkalomra - Ez a tűzoltó építőszett remek ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra 4 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Üdvözöljük a kreatív játék világában - A gyerekek sokkal több mókát és kalandot szabadítanak fel, ha ezt a LEGO® City tűzoltó készletet a LEGO City termékcsalád többi (külön megvásárolható) tagjával kombinálják.
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és ahol órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - A motorkerékpár 57 darabból áll, és 5 cm magas, 13 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: